Bingo Bonussen en de straal ot

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen bingo online willen spelen in plaats van een bingohal is vanwege de toegevoegde waarde die voortkomt uit de vele bonussen en voordelen die het biedt. Als je echt van deze bonussen wilt profiteren, kun je een redelijk bedrag aan extra geld op je account krijgen.

We hebben informatie gegeven over de verschillende soorten bonussen en prijzen waar we naar zullen zoeken de volgende keer dat u online bingo speelt.

Bingosites met de beste bonussen en beloningen

Spelers zijn meestal geïnteresseerd in sites die de grootste en goedkoopste bonussen bieden. Hoewel dit in theorie misschien goed klinkt, is het zeker geen best practice. De bonus ziet er van buiten misschien aantrekkelijk uit, maar de voorwaarden van de bonus kunnen iets anders onthullen. Ze kunnen hoge recyclingeisen of andere onrealistische voorschriften hebben. Deze sites kunnen ook worden gehost door schurkenstaten waar je echt poker speelt.

Diverse bonussen

Registratiebonussen

Bingosites gebruiken aanmeldingsbonussen als een stimulans om lid te worden van de site. Deze bonussen zijn vaak alleen beschikbaar op je eerste storting. Sommige sites bieden echter genereuzere welkomstpakketten die bestaan ​​uit verschillende aanmeldbonussen die worden verdeeld over uw eerste stortingen. Ze bevatten meestal een bepaald percentage van uw stortingen tot een bepaald bedrag in het contract. Een voorbeeld van een aanmeldbonus die u vindt, is een bonus van 100% en tot $ 400.

Zoals altijd wil je de voorwaarden van de site controleren voor de aanmeldbonus die het biedt. Sommige bonussen hebben hoge verzilveringsvereisten die de bonus minder aantrekkelijk maken. Het is ook vermeldenswaard dat aan deze recyclingvereisten moet worden voldaan VOORDAT u uw winst kunt opnemen.

Bingobonussen zonder storting

Een bingobonus die niet kan worden gestort, is precies zoals het klinkt; je ontvangt een bonus zonder eerst een storting te doen. Sites bieden ze meestal aan zodat spelers de mogelijkheid hebben om hun spellen uit te proberen zonder hun eigen geld op het spel te zetten. Ze zullen dit ook doen om u aan te moedigen een account op hun site te openen.

Niet-stortbare bingobonussen zijn moeilijk te vinden, dus gebruik ze wanneer je de kans krijgt. Dit soort bonussen zijn meestal $ 100 of minder waard, wat eigenlijk vrij genereus is omdat het in feite gratis geld is. Pas op voor recyclingvereisten, aangezien deze van plaats tot plaats aanzienlijk verschillen. Sommige plaatsen hebben hoge recyclingvereisten, terwijl andere helemaal geen recyclingvereisten hebben. Het is duidelijk dat hoe lager de recyclingvereisten, hoe beter.

Terugbetalingsbonus

Soms bieden sites een manier om uw verliezen te verdienen. Dit wordt vaak gedaan als kortingsbonussen. Sites die restitutiebonussen aanbieden, storten aan het einde van elke week een bepaald percentage van uw verliezen (meestal 5% -10%) terug op uw account. Met dit geld kunnen slechte hechtingen worden vervangen.

Herlaad de bonus

Herlaadbonussen zijn doorlopende bonussen die je belonen voor het doen van nieuwe stortingen. Sommige sites bieden dagelijkse downloadbonussen, sommige sites bieden wekelijkse downloadbonussen en sommige sites bieden maandelijkse downloadbonussen. Hun doel is om u op hun site te laten spelen. Om de Reload-bonus te ontvangen, moet uw storting hoger zijn dan een bepaald bedrag. Als het dit bedrag overschrijdt, kun je een percentage van de aanbetaling als bonus terugkrijgen. De 50% Reload bonus komt het meest voor, maar soms zien we een match van 100% of hoger.

Stuur vriendenbonus

Online bingosites zullen je graag belonen voor het aantrekken van nieuwe spelers naar hun site, daarom bieden velen van hen een vriendschapsbonus aan. Hoe meer vrienden je krijgt om een ​​account te registreren en een storting te doen, hoe meer geld je kunt verdienen. Het standaard bonusbedrag is $ 20 per aanbeveling.

Sites hebben vaak specifieke vereisten voor voor hoeveel vrienden je de bonus kunt inwisselen en hoeveel geld je vriend moet storten voordat ze die bonus kunnen krijgen. Dit is echter een geweldige manier om moeite of geen moeite te doen voor uw bankrekening.

Bonus per e-mail

Als je je e-mailadres wilt invoeren en je wilt abonneren op de wekelijkse nieuwsbrieven van de site, verwacht je vaak speciale bonussen. Sommige sites beweren zelfs dat ze deze bonussen aanpassen aan het soort bingospellen dat je het vaakst speelt. Meestal worden gratis spellen, prijskaartjes en uitnodigingen voor speciale toernooien via e-mail aangeboden.

In het verleden heb ik problemen gehad met het ontvangen van deze e-mails. Als dit je overkomt, raden we je aan om je spammappen te controleren, omdat ze daar vaak terechtkomen.

Bonus voor sociale netwerken

Meer en meer bingosites zijn begonnen met het aanbieden van speciale beloningen aan hun spelers als ze hen volgen op verschillende sociale-mediasites. De meeste sites willen dat je ze volgt op Facebook en Twitter, maar soms is er een site die wil dat je ze volgt op Instagram of Pinterest. Soms bieden sites kleine bonussen, terwijl andere beter geschikt zijn om gratis games te bekijken.

We raden u aan regelmatig de social media-pagina’s op uw site te bekijken, omdat ze daar meestal de nieuwste campagnes plaatsen.

Als je je elke dag bij hen wilt aanmelden, mis je nooit een aanbieding. Hoe geweldig zou dat zijn?

Verjaardagsbonus

Gefeliciteerd! Een geweldige manier om de bingosite hun zorg te laten zien, is door u een speciale bonus aan te bieden op uw verjaardag. We zien vaak sites die klanten een gratis spel of twee aanbieden. Controleer altijd de vervaldatum voor dit type bonus; soms zijn gratis spellen alleen goed voor je verjaardag, soms zijn ze goed voor je hele verjaardag en soms voor de hele maand. We zouden geschokt zijn als je deze bonus zou verliezen alleen omdat je hem niet op tijd hebt gebruikt.

Loyaliteitsprogramma’s

Naast alle bovenstaande bonussen bieden veel bingosites hun spelers een soort loyaliteitsprogramma aan. Loyaliteitsprogramma’s variëren van site tot site, maar de meeste hebben een soort scoresysteem. Verdien punten voor bingospellen. Hoe meer punten je verdient, hoe sneller je doorgaat naar verschillende niveaus van het programma.

Voordelen van het loyaliteitsprogramma omvatten doorgaans maandelijkse waarderingsbonussen, toegang tot besloten bingozalen en uitnodigingen voor exclusieve toernooien. Ze zien vaak af van stortings- / opnamekosten voor hun spelers op een hoger niveau en kunnen zelfs het opnameproces versnellen. De meest genereuze sites bieden u een persoonlijke accountmanager om u te helpen met alles wat u nodig heeft.

De eerste drie beste bingo-aanbiedingen die ik ooit heb gezien

  1. CyberBingo
  • 10 gratis spins
  • Onmiddellijke bonus van $ 25
  • 500% eerste storting, 600% tweede storting en 400% derde storting tot $ 1.500 als bonusgeld

Het welkomstpakket van CyberBingo is fenomenaal. Geef je eerst 10 gratis spins op de Jr. Jungle-videogame. Hiermee kunt u het casinogedeelte van hun site gratis uitproberen. Ze geven je dan een bingobonus van $ 25 zodra je een account op hun site opent. Je kunt dit geld gebruiken om de kwaliteit van hun bingospellen te testen en de unieke opties die ze bieden uit te proberen zonder eerst geld te hoeven storten.

Last but not least, ze geven je 500% van je eerste storting tot een bonus van $ 500, 600% van je tweede storting tot $ 600 en tot een bonus van $ 400 op je derde storting van 400%. . Dit betekent dat je in totaal $ 1.500 aan extra bonusgeld kunt winnen. Dit houdt vier keer een praktische recycling-eis in, dus er is geen reden om niet van dit aanbod gebruik te maken.

  1. Eten, slapen, bingo
  • Gratis bingo ter waarde van maximaal $ 3.000

Wanneer je je aanmeldt voor een Eat, Sleep, Bingo-account, heb je 7 dagen onbeperkt toegang tot hun Newbie Bingo-kamer. Gedurende deze tijd kunt u gratis tot $ 3.000 aan bingospellen spelen. Hoewel u uw eerste storting niet hoeft te doen voordat u kunt beginnen met spelen, moet u uw creditcardgegevens wel bevestigen. Als we dit genereuze aanbod zien, gaan we ervan uit dat er aanzienlijke recyclingvereisten zijn, maar dit is niet het geval. De rondspeelvoorwaarde voor deze bonus is slechts 4x. Deze bonus is erg aantrekkelijk omdat er redelijke voorwaarden aan verbonden zijn en omdat je er een behoorlijke hoeveelheid gratis bingo mee kunt spelen!

  1. Beckyn Bingo
  • 400% past op je eerste storting, tot $ 2.000 aan bonusgeld

Becky Bingo biedt nieuwe spelers 400% van de eerste storting van de wedstrijd. De minimale stortingsvereiste is slechts $ 10, dus u kunt van deze aanbieding profiteren, zelfs als u in eerste instantie slechts een beperkt bedrag heeft. Om een ​​totale bonus van $ 2.000 te ontvangen, moet u echter een aanbetaling doen van maximaal $ 500. Het maakt niet uit hoeveel je stort, deze bonus heeft een viervoudige inzetvereiste. Je hebt 14 dagen om je bonusgeld uit te geven nadat je meer hebt ontvangen dan de meeste sites toestaan. En beperk jezelf niet tot het gebruik van deze fondsen alleen voor bingospellen, want je kunt ze ook gebruiken voor elk gokspel op deze site. We houden gewoon van de flexibiliteit van deze bonus.

Moet ik een bonus- of loyaliteitsprogramma gebruiken?

Voordelen van het gebruik van de bonus

Het gebruik van de bonus is een geweldige manier om uw bankrekening te verhogen. De bonus kan snel worden omgezet van een storting van $ 100 naar een storting van $ 500. Met dit verhoogde bedrag kun je nog meer tijd besteden aan het spelen van de spellen waar je van houdt. Hierdoor heb je nog meer kans om te winnen!

De no deposit bonus is verreweg de goedkoopste bonus die er is. Omdat u niets van uw geld hoeft uit te geven voordat u het krijgt, is er letterlijk geen risico verbonden aan het gebruik van het geld. Terugbetalingsbonussen zijn ook zeer betaalbaar, omdat ze u in staat stellen om eerder verloren geld van uw account terug te vorderen. Dit maakt het verlies iets draaglijker. Als u meer wilt weten over de voordelen van het gebruik van de bonus, kan het u helpen begrijpen waarom goksites überhaupt bonussen aanbieden.

Mogelijke nadelen bij het gebruik van de bonus

Een van de grootste nadelen van het gebruik van de bonus is dat er vaak recyclingverplichtingen aan verbonden zijn. Sommige van deze recyclingvereisten kunnen behoorlijk groot zijn en vereisen veel schoonmaakmiddelen. Soms zijn er tijdslimieten voor het vrijspelen van de bonus. Als u de bonus niet binnen de gestelde tijd vrijspeelt, moet u mogelijk uw bonusgeld opnemen.Soms zijn er bepalingen over hoe u de bonus kunt gebruiken.

Het kan zijn dat u bepaalde vormen van bingo niet met bonusgeld kunt spelen, of dat u niet in aanmerking komt voor het winnen van de jackpot.

We zijn het eens over bonussen

De voordelen van het gebruik van de bonus zijn meestal groter dan de mogelijke nadelen van het gebruik van de bonus. Controleer de voorwaarden van de bonus voordat u besluit deze te gebruiken. Dit zal je helpen erachter te komen of je er gebruik van moet maken!

Hoe zit het met loyaliteitsprogramma’s?

Loyaliteitsprogramma’s zijn een geweldige manier om beloningen te krijgen voor het constant spelen op de site. Er is geen enkele reden waarom u er niet aan zou moeten deelnemen. De sites gebruiken loyaliteitsprogramma’s als een manier om u te bedanken voor het kiezen van uw site om aan uw gokbehoeften te voldoen, dus we doen ons best om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Verdien automatisch beloningen voor reguliere spellen. het geneest het echt niet!

Conclusie

We hopen dat je een beter begrip hebt van de soorten bonussen die beschikbaar zijn en hoe ze werken. Meld u aan voor een van de hierboven genoemde aanbevolen sites en begin te genieten van alle bonussen en voordelen die ze bieden. Ze verhogen uw geld en helpen u het meeste uit uw spelervaring te halen. Waar wacht je op? Begin!